پاکدشت 24

وان پلاس نورد فایوجی (OnePlus Nord 5G) پس از هفته ها انتظار اختتام رونمایی شد. معرفی گوشیوان پلاس نورد اتفاقی بیش مهم برای وان پلاس و طرفداران این شرکت محسوب می شود. وان پلاس در آغاز فعالیت خود متصل دنبال تولید محصولاتی بود که درون ازای قیمتشان، مشخصاتی بسیار عالی داشتند و عموما از طراحی مدرن غم نصیب می گرفتند. داشتن سخت افزار قوی و ارزش مناسب، باعث شده حیات لقب «قاتل درفش داران» برازنده ی گوشی های وان پلاس باشد.

در سال های اخیر، چینی ها کم ناچیز به سمت حضور درون بازار پرچم داران هوی پیدا کردند. وان پلاس امسال گوشی های وان پلاس ۸ و وان پلاس ۸ پرو را عرضه کرد که درفش دارانی تمام عیار به حساب می آیند؛ بااین حال، قیمتشان به شدت افزایش رفته است. وان پلاس برای جلب توجه دوستداران گوشی های میان رده، مدتی پیش اطلاع دادن کرد عزیمت دارد مجددا جدی تر در این بازار حضرت یابد. وان پلاس نورد جدیدترین ناموس طلبی وان پلاس برای بازار میان رده ها به حساب می آید که رقبای قدرتمندی نظیر آیفون SE سلاله دوم و دستگاه هایی از شیائومی و سامسونگ دارد.



وان پلاس نورد تو پنل پشتی خویشتن بوسیله دوربیناصلی ۴۸ مگاپیکسلی فراهم شده است؛ همان دوربینی که پیش برنده در وان پلاس ۸ به فرمان رفته بود. این گوشی میان رده بوسیله صفحه نمایش OLED با نام تجاری فلوئید AMOLED مجهز شده است که نرخ نوسازی ۹۰ هرتز ارائه می دهد. همچنین، به فناوری شارژ سریع Warp Charge 30T مجهز شده است که با نبوغ ۳۰ وات، باتری گوشی را شارژ می کند.

گوشی نورد پاسخ یمین وان پلاس به تقاضای بازار است. در روزهایی که دنیاگیری ویروس کرونا غلبه فروش مردم را بوسیله شدت ذیل تأثیر قرار داده، اندک کسی فاش می شود ۱،۰۰۰ دلار برای گوشی بپردازد. دستگاه هایی مشابه وان پلاس نورد در راسته با استقبال درخورتوجهی مواجه می شوند؛ البته متأسفانه شرایط به اسلوب ای است که این گوشی خلال ورود به بازار ایران بها بسیار گرانی خواهد داشت و هرکسی نمی تواند ازپس خریدش بربیاید. وان پلاس نورد 5G از تراش ی اسنپدراگون 765G استفاده می نرم

افزون براین، وان پلاس نورد به تراشه ی اسنپدراگون 765G کوالکام فراهم شده است. بهره مندی وان پلاس نورد از این تراشه، تنها مشخصه ای است که نشان می دهد با دستگاهی پرچم دار طرف نیستیم؛ بلکه به معنی پشتیبانی وان پلاس نورد از سلاله پنجم شبکه های ارتباطی (5G) است. کوالکام در این خراش از مودم X52 استفاده کرده است که از شبکه ی 5G با امواج دارای فرکانس کوچکتر ۶ گیگاهرتز و شبکه ی 5G دارای امواج میلی متری پشتیبانی می درنگ.

تراشه ی هشت هسته ای کوالکام بوسیله هسته های کرایو ۴۷۵ با معماری ۶۴ بیتی مجهز شده است. این پردازنده ی مرکزی تراشه ی هفت نانومتری به حداکثر سرعت کلاک ۲٫۴ گیگاهرتز مشت می یابد و پردازنده ی سیگنال تمثال (ISP) و هسته های ادراک مصنوعی توانمندی دارد تا الگوریتم های نبوغ Nightscape را اجرا کند. به طورکلی، تراشه ی به کاررفته در وان پلاس نورد بخاطر استعداد هایی کاملا کافی به دیدن می رسد که این گوشی ارائه می دهد.



شبکه ی 5G هنوز به طور عریض داخل سراسر دنیا آغاز به کار نکرده و وان پلاس نیز از این موضوع به نوع دوستی آگاه است. این باهم اتحاد کردن جنین ی پشتیبانی نرم افزاری مناسب را از نورد داده است. براساس اطلاعیه ی رسمی، وان پلاس نورد دو سال نسخه ی جدید اندروید و سه سال به روزرسانی های امنیتی را قبض می کند. این یعنی پیش از اتمام زندگی مفید وان پلاس نورد، شبکه ی 5G بوسیله ایران هم خواهد رسید تا بتوان از تمامی نبوغ های گوشی بهره جست.

وقتی گوشی را از جعبه بیرون کنید، صفحه نمایشی ۶٫۴۴ اینچ ازنوع فلوئید AMOLED خواهید دید که با شیشه ی گوریلا گلس ۵ کورنینگ محافظت می شود و جهیز عامل اندروید ۱۰ را به نمایش می گذارد. ورق نمایش گوشی وضوح ۲٬۴۰۰ تو ۱٬۰۸۰ پیکسل و نسبت تصویر ۲۰:۹ و بها ترمیم ۹۰ هرتز دارد. صفحه ارائه گوشی فضاهای رنگی sRGB و P3 را پوشش می دهد؛ اما از پشتیبانی از HDR خبری تراشیدن. به لطف استفاده از صفحه نمایش OLED، وان پلاس توانسته است حسگر اثرانگشت را به زیر صفحه ارائه ببرد تا ازطریق آن احراز هویت کاربر ادا شود. وان پلاس نورد از فناوری تشخیص چهره هم پشتیبانی می نرم. 



در پاره بالای جانب چپ صفحه عرضه وان پلاس نورد، بریدگی کپسول شکل برای میزبانی از دوربین سلفی دوگانه به چشم می خورد. دوربین سلفی دوگانه یکی از مشخصه های بنیانی وان پلاس نورد به حساب می آید؛ زیرا وان پلاس سال ها است گوشی هایش را با یک دوربین سلفی همراه می بطی ء. دوربین سلفی واقعی حسگر ۳۲ مگاپیکسلی IMX618 سونی را یدک می کشد که پیکسل هایی بوسیله ابعاد ۰/۸ میکرون دارد. در مقایسه ای کوتاه، متوجه می شویم گوشی های خانواده ی وان پلاس ۸ به دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی با پیکسل های یک میکرونی مجهز شده اند. دوربین سلفی پا بر جا وان پلاس نورد برای بهره مندی از فناوری اختلاط پیکسل ها، بوسیله کمیت ی کافی وضوح دارد. دوربین سلفی دوگانه یکی از مشخصه های مهم وان پلاس نورد 5G است

دوربین سلفی دوم متشکل از حسگری ۸ مگاپیکسلی است که در پشت لنزی فوق عریض جای محزون و به لطف آن، می توان سلفی های گروهی ثبت کرد. وان پلاس می گوید دوربین علو عریض زاویه ی دید ۱۰۵ منصب ای نمایش می دهد.

در پنل پشتی وان پلاس نورد، دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی جای گرفته است که دوربینی پیشرفته به احصائیه می آید و لنزی با دیافراگم f/1.75 دارد. دوبین ۴۸ مگاپیکسلی وان پلاس نورد از سیستم ارتعاش انسداد تصویر اپتیکال (OIS) و لرز گیر شمایل الکترونیکی (EIS) پشتیبانی می کند. حسگر دوربین از سنخ IMX586 سونی است و پیکسل هایی بوسیله ابعاد ۰٫۸ میکرون دارد. این یعنی عملا با همان دوربین پا بر جا وان پلاس ۸ طرف هستیم. تو این گوشی، از دوربین جداگانه بخاطر ارشد نمایی استفاده نشده است؛ بااین حال، حسگر اصلی ارشد نمایی دوبرابری با کراپ نمایش می دهد.



یکی از مغایرت های مهم بین وان پلاس نورد با وان پلاس ۸ این است که گوشی جدید چینی ها فیلم برداری 4K را با نرخ حداکثر ۳۰ فریم بر حین انجام می دهد. این انفراد مستقیما به تراشه ی اسنپدراگون 765G مربوط می شود. نرم افزار دوربین گوشی حالتی برای فیلم برداری 4K سینمایی دارد که نسبت تصویر ۲۱:۹ نمایش می دهد. حالت حرکت آهسته ی دوربین می تواند ویدئوهای 1080p را با نرخ ۲۴۰ فریم کنار حین ضبط بطی ء. 

دوربین فوق وسیع پشتی زاویه ی دید ۱۱۹ درجه ای عرضه می دهد و از حسگری ۸ مگاپیکسلی مصرف می یواش. این دوربین اقتدار فوکوس کردن درون فاصله های نزدیک را ندارد؛ بنابراین، نمی توان ازطریق آن تصاویر ماکرو ثبت کرد؛ به همین دلیل، وان پلاس دوربینی دیگر با حسگر ۲ مگاپیکسلی و لنز ماکرو در پنل پشتی نورد جای داده است. دوربین بازپسین پنل پشتی حسگر ۵ مگاپیکسلی دارد و برای عمق سنجی به امر می رود. 



وان پلاس نورد از باتری ۴،۱۱۵ میلی آمپرساعتی کاربرد می کند که امکان شارژ آن با فناوری شارژ سریع ۳۰ وات حیات دارد. فناوری یادشده می تواند باتری را داخل نیم روزگار ۷۰ درصد شارژ کند. حضرت بوسیله کاررفته تو گوشی از نوع USB-C است و جک ۳٫۵ میلی متری هدفون نیز ندارد و رسما از مقیاس IP برای مقاومت دربرابر نفوذ آب و گردوغبار بهره مند محو. وان پلاس می گوید تیمی متشکل از ۳۰۰ مهندس نورد را تحت آزمایش هایی سخت قرار داده اند و فهمیده اند این گوشی دربرابر نفوذ قطرات آب و عرق مقاوم است. وان پلاس نورد از پنل پشتی و جلویی تیغ ای یکروز می سرما. قیمت گوشی وان پلاس نورد 5G تقریبا ۴۰۰ یورو است

وان پلاس می خواهد گوشی نورد را در دو طعم جزیی آبی (Blue Marble) و خاکستری (Gray Onyx) و فاتحه تو آسیا و اروپا عرضه نرم. قیمتگوشی وان پلاس نورد در اروپا ۴۰۰ یورو (۴۶۰ دلار) و داخل بریتانیا ۳۸۰ پوند است؛ البته این گوشی در هند بیش ارزان تر، یعنی ۳۳۰ یورو (تقریبا ۲۸،۰۰۰ روپیه)، خواهد بود. ارائه ی گوشی متاخر وان پلاس از ۴ اوت ۲۰۲۰ (۱۴ مرداد ۱۳۹۹) آغاز می شود.

نرخ های اعلام شده بوسیله کانفیگ پایه ی گوشی با ۸ گیگابایت حافظه ی رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه ذخیره سازی مربوط هستند. کانفیگ قوی تر وان پلاس نورد با ۱۲ گیگابایت ذهن ی رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه ی پس انداز سازی همراه می شود که ۵۰۰ یورو مقدار دارد. نمایندگی ی هند وب سایت آمازون کانفیگی دیگر با ۶ گیگابایت حافظه ی رم و ۶۴ گیگابایت ذهن ی ذخیره سازی هم فهرست کرده است که ۲۵،۰۰۰ روپیه (۳۳۵ دلار) نرخ دارد و عرضه ی آن برای سپتامبر (شهریور و مهر ۱۳۹۹) پروگرام ریزی شده است. 

دیدگاه شما کاربران زومیت درباره ی گوشی وان پلاس نورد 5G چیست؟بیشتر بخوانید:اولین آپدیت وان پلاس نورد منتشر شدمشخصات کامل گلکسی نوت 20 اولترا معین شد؛ تأیید پشتیبانی از مایکروسافت xCloudرندر ۳۶۰ درجه گلکسی نوت 20 اولترا پدیدار شدوان پلاس نورد دربرابر آیفون SE می 10 لایت و سایر رقبااینفوگرافیک جای پا ۴۰ پرو؛ درفش دار دوربین محور هواوی
  • ۹۹/۰۵/۰۱

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی