شاید مصرف ویتامین ها را تو روز فراموش کنید، اما خوردن قهوه روزمره تان را فراموش نکنید. اگر تو این قسمت قسمت کردن قرار دارید، چرا این دو کار را همزمان انجام ندهید؟ می توانید با اضافه برخی مواد مغذی بوسیله قهوه تان، ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی را بوسیله آن بیفزایید. درون ادامه، با ۶ روش برای تکثیر کردن ویتامین و آنتی اکسیدان به قهوه آشنا بشوید. این اقدام می تواند باعث افزایش انرژی، تقویت عملکرد دل و فواید دیگری شود. حتما بخوانید:قهوه گانودرما؛ با خواص و عوارض جانبی آن آشنا شویدچای ماسالا، متد تهیه و خواص آنخواص رزماری؛ ۱۱ خاصیت این خاربن خوش عطر برای سلامتی و پوست ۱. افزودن دارچین برای سلامت قلب
افزودن دارچین به قهوه باعث افزایش نفوذ کردن آنتی اکسیدانی و بهبود مزه قهوه می شود. هزاران سال است که از دارچین برای خواص درمانی اش مصرف می شود. دارچین سرشار از آنتی اکسیدان های موثر است و یکی از بالاترین فعالیت های آنتی اکسیدانی را در میان ادویه ها داراست.
براساس مطالعات اجرا گرفته روی موش ها، دارچین در مراقبت از قلب و عدد مؤثر است. وارسی ای سلولی کنار روی انسان ها نشان می دهد که دارچین می تواند خطر ابراز سرطان را کاهش دهد و سبب تقویت جهیز ایمنی می شود.
متد استفاده: برای استفاده از دارچین، نصف قاشق چای خوری از آن را قبل از استعمال تو قهوه تان بریزید و آن را غصه بزنید یا یک قاشق چای خوری پودر دارچین را ابتدا در قهوه تان ریخته و بگذارید دم بکشد.
نکات: بهتر است از دارچین اصلی استفاده کنید. پیداکردن این گونه از دارچین قدری سخت تر است و قیمت آن از گونهٔ دارچین چینی (کاسیا) بیشتر است. نیز مصرف منظم دارچین اصلی نسبت به دارچین چینی سالم تر است. دارچین چینی دارای یک ترکیب گیاهی به نام کومارین است که مصرف مقادیر بالای آن می تواند مشکلاتی به همراه داشته باشد. ۲. تکثیر زنجبیل بخاطر تسکین درد عضلات
افزودن زنجبیل به قهوه می تواند عطر و طعم منحصربه فردی بوسیله قهوه بیفزایید. درعین حال می توانید از خواص مفرط زنجبیل برای سلامتی نیز برخوردار شوید. قرن هاست که از زنجبیل برای درمان حالت تهوع استعمال می شود. زنجبیل محتوی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی است. نیز زنجبیل درون کاهش درد عضلات، کاهش کلسترول و کمک به گوارش نیز مؤثر است.
اسلوب استفاده: می توانید پودر زنجبیل را به طور مستقیم و داخل سرانجام به قهوه تان بیفزایید (۱ قاشق چای خوری تو هر فنجان).
نکات: می توانید زنجبیل تازه را بیش ریز رنده کنید و آن را تو کمیت های یک قاشق چای خوری در فریزر بگذارید. سپس هر ودیعه از آن را برای قهوه تان بردارید. ۳. افزودن قارچ بخاطر افزایش سلامت
دم کردن قهوه همراه با قارچ می تواند فواید شگفت آوری برای سلامتی داشته باشد. قارچ تاثیر ضدویروس، ضدالتهاب و تقویت دستگاه ایمنی را دارد. قارچ سرشار از آنتی اکسیدان هاست و تو مطالعات ادا محزون روی موش ها، فایده ضدسرطان و پیشگیری از بلای ناگهانی های کبد از خویشتن مدال انصاف. همچنین قارچ می تواند به پندار پری بیوتیک های قدرتمندش در تقویت گوارش همچنین مؤثر باشد.
کاربرد قهوه همراه با قارچ می تواند موجب کاهش کافئین و فداکار عوارض استعمال کافئین مانند مشکلات معده بشود.
نکات: همهٔ قارچ ها شبیه بی آرامی نیستند. چنانچه به دنبال کارمایه بیشتر هستید، از قارچ سرچماقی و اگر بوسیله دنبال کاهش استرس و خواب خوب و راحت هستید، از قارچ گانودرما استفاده کنید.
گونه مصرف: می توانید از بازار پودر قارچ را بخرید و براساس نحوهٔ مصرف روی بسته، از آن استفاده کنید. ۴. افزودن زردچوبه برای دستیار به گوارش
زردچوبه خواص بسیاری برای سلامتی دارد. بسیاری از خواص زردچوبه از لخت بوسیله اشتهار کورکومین نشئت می گیرد. کورکومین فایده ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی دارد. زردچوبه به سم زدایی کبد، گشایش گوارش و احتمالا ملالت کمک می کند.
نحو مصرف: می توانید زردچوبه، قهوه، شیرنارگیل و روغن نارگیل را با هم خیساندن بکنید تا قهوه ی مفیدتر و خوشمزه تری داشته باشید.
نکات: بخاطر افزودن خواص زردچوبه آن را با بخشی فلفل سیاه ترکیب کنید. فلفل سیاه می تواند قابلیت جذب مواد مفید موجود در زردچوبه را افزایش دهد. ۵. افزودن جینسینگ پرویی برای انتظام هورمون ها
شاید پودر جینسینگ پرویی که از ریشهٔ این شوک بوسیله دست می آید را دیده باشید. از ریشهٔ جینسینگ پرویی به طور سنتی برای افزایش حاصلخیزی استفاده می شده است. در یک بررسی علمی، استفاده موش ها از جنسیگ توانست انگیزه تنظیم هورمون ها شود. همچنین این گیاه به فکر کردن خواص احتمالی اش درون گشایش عملکرد ورزشی، تکثیر کارمایه و میل جنسی نیز موردمطالعه صبر پژمان است.
جینسینگ پرویی بسیار مغذی است. این گیاه محتوی ۲۰ اسید آمینه (شامل هر ۸ اسید آمینهٔ ضروری)، چربی های مفید و پروتئین و ویتامین C است.
متد مصرف: برای برخورداری کم قیمت از خواص جینسینگ پرویی کاربرد یومیه ۱ تا ۳ ملاقه چای خوری از آن پند می شود.
نکات: برای افزایش مدت نگهداری پودر جینسینگ پرویی، می توانید آن را درون یخچال محافظت کنید. ۶. افزودن کاکائو برای جلوگیری از رنجش
بسیاری از افراد مشتاق کاکائو و شکلات هستند. زمانی که از پودر کاکائوی خام استفاده کنید، از خواص بیشتری نیز برخوردار می شوید. کاکائو سرشار از آنتی اکسیدان های قوی و آهن بوده و برای سلامت بیرونی طرز کار است.
فایده ضدالتهاب کاکائو باعث کاهش فشار خون، افزایش کلسترول خوب (HDL) و کاهش کلسترول بد (LDL) می شود. کاکائو طعم خوبی دارد. همچنین خواص رادیکال دیگر کاکائو می توان به بهبود عملکرد شناختی، گشایش ابداع وخو و خاصیت ضدافسردگی رمز کرد.
روش استعمال: ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائوی بی تجربه را تو قهوه تان بریزید تا میزان فیبر، آنتی اکسیدان ها و منیزیم موجود در آن را به طور چشمگیری اضافه دهید.
نکات: بهتر است از کاکائوی ارگانیک استفاده کنید. نیز بهتر است دربارهٔ تضاد های بین پودر کاکائو و کاکائوی خام بررسی کنید.
بسیاری از افراد می خواهند مصرف قهوه شان را کاهش دهند. بنابراین بهتر است از هر فنجان قهوه تان نهایت بهره را ببرید. افزایش مواد ارتفاع موجب افزودن فواید قهوه شده و احتمالا مشکلی برای ما ایجاد نمی بطی ء. بااین حال بخاطر دانستن طولانی تأثیرات افزودن این مواد به قهوه به مطالعات بیشتری حاجت است. در ادامه بخوانید: ۱۲ غذای سالم سرشار از آنتی اکسیدان را بشناسید
افزودن دارچین به قهوه باعث افزایش نفوذ کردن آنتی اکسیدانی و بهبود مزه قهوه می شود. هزاران سال است که از دارچین برای خواص درمانی اش مصرف می شود. دارچین سرشار از آنتی اکسیدان های موثر است و یکی از بالاترین فعالیت های آنتی اکسیدانی را در میان ادویه ها داراست.
براساس مطالعات اجرا گرفته روی موش ها، دارچین در مراقبت از قلب و عدد مؤثر است. وارسی ای سلولی کنار روی انسان ها نشان می دهد که دارچین می تواند خطر ابراز سرطان را کاهش دهد و سبب تقویت جهیز ایمنی می شود.
متد استفاده: برای استفاده از دارچین، نصف قاشق چای خوری از آن را قبل از استعمال تو قهوه تان بریزید و آن را غصه بزنید یا یک قاشق چای خوری پودر دارچین را ابتدا در قهوه تان ریخته و بگذارید دم بکشد.
نکات: بهتر است از دارچین اصلی استفاده کنید. پیداکردن این گونه از دارچین قدری سخت تر است و قیمت آن از گونهٔ دارچین چینی (کاسیا) بیشتر است. نیز مصرف منظم دارچین اصلی نسبت به دارچین چینی سالم تر است. دارچین چینی دارای یک ترکیب گیاهی به نام کومارین است که مصرف مقادیر بالای آن می تواند مشکلاتی به همراه داشته باشد. ۲. تکثیر زنجبیل بخاطر تسکین درد عضلات
افزودن زنجبیل به قهوه می تواند عطر و طعم منحصربه فردی بوسیله قهوه بیفزایید. درعین حال می توانید از خواص مفرط زنجبیل برای سلامتی نیز برخوردار شوید. قرن هاست که از زنجبیل برای درمان حالت تهوع استعمال می شود. زنجبیل محتوی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی است. نیز زنجبیل درون کاهش درد عضلات، کاهش کلسترول و کمک به گوارش نیز مؤثر است.
اسلوب استفاده: می توانید پودر زنجبیل را به طور مستقیم و داخل سرانجام به قهوه تان بیفزایید (۱ قاشق چای خوری تو هر فنجان).
نکات: می توانید زنجبیل تازه را بیش ریز رنده کنید و آن را تو کمیت های یک قاشق چای خوری در فریزر بگذارید. سپس هر ودیعه از آن را برای قهوه تان بردارید. ۳. افزودن قارچ بخاطر افزایش سلامت
دم کردن قهوه همراه با قارچ می تواند فواید شگفت آوری برای سلامتی داشته باشد. قارچ تاثیر ضدویروس، ضدالتهاب و تقویت دستگاه ایمنی را دارد. قارچ سرشار از آنتی اکسیدان هاست و تو مطالعات ادا محزون روی موش ها، فایده ضدسرطان و پیشگیری از بلای ناگهانی های کبد از خویشتن مدال انصاف. همچنین قارچ می تواند به پندار پری بیوتیک های قدرتمندش در تقویت گوارش همچنین مؤثر باشد.
کاربرد قهوه همراه با قارچ می تواند موجب کاهش کافئین و فداکار عوارض استعمال کافئین مانند مشکلات معده بشود.
نکات: همهٔ قارچ ها شبیه بی آرامی نیستند. چنانچه به دنبال کارمایه بیشتر هستید، از قارچ سرچماقی و اگر بوسیله دنبال کاهش استرس و خواب خوب و راحت هستید، از قارچ گانودرما استفاده کنید.
گونه مصرف: می توانید از بازار پودر قارچ را بخرید و براساس نحوهٔ مصرف روی بسته، از آن استفاده کنید. ۴. افزودن زردچوبه برای دستیار به گوارش
زردچوبه خواص بسیاری برای سلامتی دارد. بسیاری از خواص زردچوبه از لخت بوسیله اشتهار کورکومین نشئت می گیرد. کورکومین فایده ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی دارد. زردچوبه به سم زدایی کبد، گشایش گوارش و احتمالا ملالت کمک می کند.
نحو مصرف: می توانید زردچوبه، قهوه، شیرنارگیل و روغن نارگیل را با هم خیساندن بکنید تا قهوه ی مفیدتر و خوشمزه تری داشته باشید.
نکات: بخاطر افزودن خواص زردچوبه آن را با بخشی فلفل سیاه ترکیب کنید. فلفل سیاه می تواند قابلیت جذب مواد مفید موجود در زردچوبه را افزایش دهد. ۵. افزودن جینسینگ پرویی برای انتظام هورمون ها
شاید پودر جینسینگ پرویی که از ریشهٔ این شوک بوسیله دست می آید را دیده باشید. از ریشهٔ جینسینگ پرویی به طور سنتی برای افزایش حاصلخیزی استفاده می شده است. در یک بررسی علمی، استفاده موش ها از جنسیگ توانست انگیزه تنظیم هورمون ها شود. همچنین این گیاه به فکر کردن خواص احتمالی اش درون گشایش عملکرد ورزشی، تکثیر کارمایه و میل جنسی نیز موردمطالعه صبر پژمان است.
جینسینگ پرویی بسیار مغذی است. این گیاه محتوی ۲۰ اسید آمینه (شامل هر ۸ اسید آمینهٔ ضروری)، چربی های مفید و پروتئین و ویتامین C است.
متد مصرف: برای برخورداری کم قیمت از خواص جینسینگ پرویی کاربرد یومیه ۱ تا ۳ ملاقه چای خوری از آن پند می شود.
نکات: برای افزایش مدت نگهداری پودر جینسینگ پرویی، می توانید آن را درون یخچال محافظت کنید. ۶. افزودن کاکائو برای جلوگیری از رنجش
بسیاری از افراد مشتاق کاکائو و شکلات هستند. زمانی که از پودر کاکائوی خام استفاده کنید، از خواص بیشتری نیز برخوردار می شوید. کاکائو سرشار از آنتی اکسیدان های قوی و آهن بوده و برای سلامت بیرونی طرز کار است.
فایده ضدالتهاب کاکائو باعث کاهش فشار خون، افزایش کلسترول خوب (HDL) و کاهش کلسترول بد (LDL) می شود. کاکائو طعم خوبی دارد. همچنین خواص رادیکال دیگر کاکائو می توان به بهبود عملکرد شناختی، گشایش ابداع وخو و خاصیت ضدافسردگی رمز کرد.
روش استعمال: ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائوی بی تجربه را تو قهوه تان بریزید تا میزان فیبر، آنتی اکسیدان ها و منیزیم موجود در آن را به طور چشمگیری اضافه دهید.
نکات: بهتر است از کاکائوی ارگانیک استفاده کنید. نیز بهتر است دربارهٔ تضاد های بین پودر کاکائو و کاکائوی خام بررسی کنید.
بسیاری از افراد می خواهند مصرف قهوه شان را کاهش دهند. بنابراین بهتر است از هر فنجان قهوه تان نهایت بهره را ببرید. افزایش مواد ارتفاع موجب افزودن فواید قهوه شده و احتمالا مشکلی برای ما ایجاد نمی بطی ء. بااین حال بخاطر دانستن طولانی تأثیرات افزودن این مواد به قهوه به مطالعات بیشتری حاجت است. در ادامه بخوانید: ۱۲ غذای سالم سرشار از آنتی اکسیدان را بشناسید
- ۹۸/۰۳/۱۸